Kaisan esittely:

Anssin esittely:

 

Meille liikunta ja hyvinvointi on muodostunut elämäntavaksi, koska niistä tulee yksinkertaisuudessaan niin hyvä olo. Mielestämme kaikki ansaitsisivat kokea tuon saman hyvän olon, sillä siitä saa niin paljon voimavaroja myös muille elämän osa-alueille. Tämä on se keskeinen syy, miksi haluamme auttaa myös muita löytämään sen saman tuntemuksen.

Lukuisat tutkimukset, nettikirjoitukset, lehdet, kirjat ja jopa yksittäiset ihmiset ovat puhuneet liikunnan terveyshyödyistä jo pitkään. Tiedämme, että se on fakta, että suunitelmallisesti toteutettu liikunta on terveyden peruslähtökohta, mutta se voi olla usealle vaikea motivaattori saada itsensä tekemään jotain asian eteen. Erityisesti nykymaailmassa elämäntapamuutos ei ole sormia napsauttamalla tapahtuva asia, vaan pienista asioista ja pienillä askelilla tapahtuva prosessi oman itsensä kanssa.

Meidän lähtökohtanamme EI OLE kesän rantakunto tai parin viikon ihmedietti. Tavoitteenamme on auttaa muita tekemään realistisesti pienillä pysyvillä muutoksilla itselleen parempi olo, sillä juuri se sisäinen hyvä olo näkyy myös ulospäin. Kun hyväksyy lähtökohtansa ja oman itsensä, muutos näkyy ulkoisestikin monella eri tavalla, esimerkiksi itsevarmuutena ja osalla myös painon alenemisena. Meidän vilpitön ajatuksemme on saada kilot tuntumaan ”kevyemmiltä” ja tällä tarkoitamme juuri sitä, että oma olotila ja hyvinvointi paranevat monella eri osa-alueella.

Verkkokursseillamme olet hyvissä käsissä! Kokemus, tieto, taito ja välittäminen ovat keskeisiä arvoja, kun suunnittelemme kurssimateriaalia. Koska tulokset tulevat vain tekemisen (ei toivomuksien) kautta, suunnittelemme sisällön mahdollisimman helpoksi seurata ja toteuttaa. Et tarvitse vaakoja ja puntareita tai kuntosaliympäristöä. Oma itsesi, halu lähteä mukaan ja motivaatio toteuttaa muutos riittävät…no, ehkä kuminauha voisi olla hyväksi…ja miksei jumppa-alustakin;). Joka tapauksessa tämä on osas elämää ja haluamme, että toteutat antamiamme ohjeita mieluiten rennolla meiningillä ja pilke silmäkulmassa.

Mietä kahta yhidstää erittäin vahva yhteinen näkemys siitä, mitä meistä itse kukin tarvitsee voidakseen hyvin ja miten juuri näihin elämän osa-alueisiin pystytään vaikuttamaan. On helppo tehdä yhdessä innostavaa materiaalia, kun katsoo samaan suuntaan. Haluamme myös sinun tulevan katsomaan kanssamme samaan suuntaan tälle matkalle, jossa toimimme oppainasi ja viemme sinut kohti tavoitettasi. Tule mukaan verkkokursseillemme, sillä siitä alkaa elämäsi reissu!